Feest en Uitjes.nl

Feest en uitjes
Alles voor een uniek feest of uitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Vrijgezellenfeestje

AdverterenAdverteren voor maar €10,-
Uw site is beter vindbaar
Gratis op diverse startpagina's
Goedkoop uw eigen website

U heeft een website die er in alles op gericht is om de bezoeker te interesseren voor uw organisatie, diensten en producten. Maar hoe zorgt u ervoor dat er daadwerkelijk zoveel mogelijk bezoekers op uw website komen?

Wanneer uw bedrijf activiteiten biedt voor feesten en u kan nog extra klanten gebruiken dan is dit de juiste site om uw klanten te vinden. Het organiseren van een goed feest is niet altijd gemakkelijk en de meeste mensen gebruiken het internet om op een leuk idee te komen. Daarbij komen veel mensen terecht op één van onze domeinen en startpagina's. Een aantal bedrijven hebben hun advertentie reeds geplaatst en zijn daar uiterst tevreden over.

Website promotie hoeft niet duur te zijn. Adverteer met een tekst plus link naar keuze en  plaats uw banner op onze domeinen. U krijgt dan een GRATIS tekstlink op een tiental startpagina's. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen onze domeinen op alternatieve wijze bezoekers aan te trekken, bijvoorbeeld door het sponsoren van een bepaalde provincie of categorie op onze sites.

Onze domeinen hebben zeer goed bezochte pagina's met allerlei activiteiten/evenementen op het gebied van diverse feesten.

Adverteren met banners kan op verschillende manieren. Zo kunt u adverteren op de beginpagina van één of meerdere domeinen,  maar u kunt ook gericht adverteren binnen categorieën en regio's.

Wat zijn de kosten?
Voor maar €10 per maand staat uw advertentie onder één van de categorieën naar keuze. Uw banner wordt dan automatisch ook gratis geplaatst op de regiopagina van de provincie waarin u zich bevindt of waar u wilt adverteren. Als u liever wilt adverteren in 2 categorieën of regio's is dat natuurlijk ook mogelijk. Uw vermelding in een extra regio of categorie kost €5 euro per regio of categorie. Mocht uw bedrijf niet onder een huidige categorie vallen, dan kunnen we in overleg eventueel een nieuwe categorie toevoegen. 

Realiseer u dat u in de meeste gevallen de kosten na één boeking al heeft terugverdiend!

Uw eigen site
Naast de advertenties bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf extra te promoten met uw eigen homepage. Op deze homepage kunnen bezoekers alle relevante informatie aantreffen over uw bedrijf, zoals vestigingsplaats en bedrijfsactiviteiten. De site kan desgewenst door ons worden gemaakt met een foto en/of uw eigen logo. De prijs voor het opmaken van een eigen homepage is € 35,-. De hosting krijgt u er dan gratis bij.

 
Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes