Feest en Uitjes.nl

Huwelijksfeest
Alles voor een uniek huwelijksfeest of jubileum

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Huwelijksfeesten

Huwelijksfeest LimburgBruiloft en huwelijksfeesten in Limburg
Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Daarom de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of bruiloft van groot belang. Wat is de culinaire invulling van uw huwelijksfeest en wie boekt u voor het amusement?
Plan uw partijen, huwelijken, en jubilea via Huwelijk-Feest.nl - Vindt ideeën, feestlocaties, trouwauto's, trouwringen, catering, uw huwelijksfotograaf en meer!

Startpunt voor huwelijksfeest en bruiloft
Feest Start.nl is uw startpunt voor huwelijksfeest, bruiloft of jubileum in de regio Limburg. Vindt hier alles voor een onvergetelijke dag, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Vele feest en trouwlocaties, entertainment, uw trouwauto, trouwringen, bruidskleding, kortom alles dat u nodig heeft voor de belangrijkste dag van uw leven.Trouwlokatie en huwelijksfeest Kerkrade
U gaat trouwen? Hartelijk gefeliciteerd! Deze dag wordt UW dag.
Onze doelstelling is om uw trouwdag de bijzonderste dag van uw leven te maken. Trouwen is heel persoonlijk. De een houdt van intieme dinertjes, de ander van uitbundige feesten. In beide situaties is Rolduc de goede keuze. Rolduc is een schitterende locatie om te trouwen. Vanaf het kerkelijk huwelijk tot en met het feest en de overnachting van uw gasten: het kan allemaal in Rolduc. U maakt uw wensen kenbaar en wij adviseren. Eten, drinken, muziek; alles wordt op elkaar en op uw wensen afgestemd.

 

Trouwen in de monumentale St. Gerlachuskerk
Het is mogelijk te trouwen in de monumentale St. Gerlachuskerk op het landgoed. Het wettelijk huwelijk kan voltrokken worden in Kasteel Oost op slechts 10 minuten rijdafstand. Neem voor meer informatie contact met ons op. Château St. Gerlach beschikt verschillende zalen en klassiek ingerichte salons met een capaciteit variërend van 4 tot 400 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op een van de sfeervolle terrassen.

 Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes