Feest en Uitjes.nl

Huwelijksfeest
Alles voor een uniek huwelijksfeest of jubileum

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Huwelijksfeesten

Huwelijksfeest FrieslandBruiloft en huwelijksfeesten in Friesland
Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Daarom de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of bruiloft van groot belang. Wat is de culinaire invulling van uw huwelijksfeest en wie boekt u voor het amusement?
Plan uw partijen, huwelijken, en jubilea via Huwelijk-Feest.nl - Vindt ideeën, feestlocaties, trouwauto's, trouwringen, catering, uw huwelijksfotograaf en veel meer!

 

Huwelijksfeest idee
U wilt een huwelijksfeest of trouwerij organiseren in Friesland? In dat geval bent u aan het juiste adres. Voor bijna ieder feest vindt u bij FeestID.nl de leukste feestlocaties en ideeen. Voor u hebben we de leukste jubileum, vrijgezellenfeesten of recepties, familiereunies of gouden huwelijksfeesten bij elkaar gezet op onze website waar u unieke en bijzondere feesten en trouwlocaties zult vinden.

 

Bruidsarrangement
Even een moment van ontspanning tijdens de dag van uw leven? Laat u en uw gasten verwennen aan boord van de Trijntje. U wordt welkom geheten aan boord met een glas champagne. Verder staat er koffie met een heerlijk stuk gebak voor u klaar. Ook zullen er tijdens de tocht luxe borrelhapjes worden geserveerd. Deze tocht duurt 3 uur. Het arrangement is inclusief de huur van het schip.

 Kafé Zalencentrum Bergsma
U heeft trouwplannen? Of bent u al getrouwd, 12,5 of 25 of 50 jaar?Kafe Zalencentrum Bergsma zou voor u de ideale locatie kunnen zijn om het te vieren. We beschikken over vier zalen die we door middel van wanden voor elke groepsgrootte geschikt kunnen maken. Dit houdt in dat u nooit in een te grote of te kleine ruimte zit.
In overleg met u wordt het op een sfeervolle manier ingericht.
Wanneer u ons Kafe bij uw feest wilt betrekken, dan kan dit uiteraard ook. Voorafgaand aan uw bruiloft met de familie dineren? Ook dit behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

 Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes