Feest en Uitjes.nl

Familiefeestje
Alles voor een uniek familiefeest of familie uitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Familiefeestje

Familiefeestje Zuid Holland



Dagje uit met familie
Een idee nodig voor een familiedag? Bekijk hier de mogelijkheden voor een gezellig dagje uit in Zuid Holland voor de hele familie. Een spannend en actief uitje in de natuur of liever een leerzaam dagje uit in een museum, boerderij of dierentuin? Maak een keuze uit diverse activiteiten voor een gezinsuitje op een van de vele unieke uitjes en feestlocaties in Zuid Holland.

Groepsfeesten en uitjes in Zuid Holland
Zuid Holland kent vele leuke locaties voor een creatief, sportief of ontspannend uitje voor een groepsfeest of groepsuitje. Voor grote en kleine groepsuitjes hebben wij diverse , themarestaurants, pretparken, zwembaden, feestzalen, spelletjes en andere ideeen voor een onvergetelijk groepsfeest in Zuid Holland.



Lekker dansen op de hits uit de 70's
Dit is een familiefeest vol met groovy seventies muziek, artiesten en een quiz! Als u het goed doet kunt u dus ook nog leuke prijzen winnen! Voor de liefhebbers zijn er na de show bizz-quiz ook nog gekke seventies actie spelen. Wat dacht u van de marmotten baan (uit Fred Oster show) of stokvangen (uit Ted de Braak show).Daarna kunt u gaan genieten van een spectaculair optreden van een echte discoband, die bekende liedjes speelt van bijvoorbeeld Saturday night fever en nog veel meer. Dus trek uw mooiste en gekste outfit aan voor de disco inferno party!

Familieuitje in de mooie natuur van de Alblasserwaard
Aan u is gevraagd dit jaar het familieuitje te regelen? Dan moet je rekening houden met opa en oma die natuurlijk niet alles mee kunnen doen, maar voor de kleintjes moet er genoeg te doen zijn, hoe gaan we dit regelen? Niks aan de hand! De programma’s zijn op zwaarte aan te passen en een passief programma combineren met een actief programma maakt het voor de hele familie gezellig, iedereen zal het enorm naar z’n zin hebben en volop kunnen genieten.



Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes