Feest en Uitjes.nl

Familiefeestje
Alles voor een uniek familiefeest of familie uitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Familiefeestje

Familiefeestje Zeeland



Groepsfeesten en uitjes in Zeeland
Zeeland kent vele leuke locaties voor een creatief, sportief of ontspannend uitje voor een groepsfeest of groepsuitje. Voor grote en kleine groepsuitjes hebben wij diverse , themarestaurants, pretparken, zwembaden, feestzalen, spelletjes en andere ideeen voor een onvergetelijk groepsfeest in Zeeland.

Unieke ideeen voor uw familiedag
Alle links naar bedrijven in Zeeland voor uw familiefeest of familie uitje. Feestlocaties, workshops en activiteiten voor familiefeesten in de regio Zeeland. Wij bezorgen u een ontspannend dagje uit voor de hele familie.



Bowling familieuitje Middelburg
Iedereen kan bowlen en zoals de leus luidt “Bowling is fun for everyone!”. Swingende muziek? Spectaculaire lichtshow? Blacklight effecten? Dat alles kunt u ervaren op onze supergezellige disco-bowling avonden op de vrijdag en zaterdag, dat wordt pas een echt leuk familieuitje! Voor de kinderen zijn er speciale kinder bowlingpartijen in een zogenaamd all-in arrangement met bowlen, eten, drankje en ijsje toe! Voor de kinderen is er de speciale mogelijkheid om de bumpers van de banen op te zetten en dat betekent: ALTIJD RAAK!

Familie fun parcours
Dit arrangement bestaat uit twee activiteiten: het survival Parcours en de Fun Zeskamp. Het Survival Parcours bestaat uit twee onderdelen. Een teambuildings activiteit en een aantal touwbruggen over een sloot. Hierbij kunt u denken aan: de indianenbrug en de touwslinger. De Fun games staan voor ontspanning en plezier. De volgende games kunt u tegen komen: zaklopen, skilatlopen, tangram puzzel, slootoversteek e.a.



Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes