Feest en Uitjes.nl

Familiefeestje
Alles voor een uniek familiefeest of familie uitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Familiefeestje

Familiefeestje DrentheDagje uit met familie
Een idee nodig voor een familiedag? Bekijk hier de mogelijkheden voor een gezellig dagje uit in Drenthe voor de hele familie. Een spannend en actief uitje in de natuur of liever een leerzaam dagje uit in een museum, boerderij of dierentuin? Maak een keuze uit diverse activiteiten voor een gezinsuitje op een van de vele unieke uitjes en feestlocaties in Drenthe.

Groepsfeesten en uitjes in Drenthe
Drenthe kent vele leuke locaties voor een creatief, sportief of ontspannend uitje voor een groepsfeest of groepsuitje. Voor grote en kleine groepsuitjes hebben wij diverse , themarestaurants, pretparken, zwembaden, feestzalen, spelletjes en andere ideeen voor een onvergetelijk groepsfeest in Drenthe.Circusevents familiefeestje
Voor teambuilding, drie-generatie-feesten, familiedag of welke gelegenheid dan ook. Wij stellen samen met u een programma op, compleet met kostuums en verzorging van de inwendige mens.
Maak je jeugddromen waar. Leer wat de magie van circus is te midden van je vrienden of familieleden. Een familiefeest of vrijgezellenparty waarover men over 25 jaar nog niet uitgepraat is. Kruip in de huid van een circusartiest en stijg boven jezelf uit.
Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

GPS ZOO Adventure in Dierentuin Emmen
GPS “ZOO” Adventure is een compleet familiefeest dat plaatsvindt in de dierentuinen in Arnhem, Emmen, Rotterdam en Amersfoort.
U maakt de dierentuin tot uw persoonlijke evenementenlocatie! Deze spannende ontdekkingstocht is even verbazingwekkend als onvoorspelbaar. Het GPS systeem wijst u de weg waardoor het absoluut een verrassing is waar u uitkomt.

Onderweg dient u allerlei vragen en opdrachten succesvol te voltooien. Dit alles vormt een unieke combinatie van humor, ontspanning en actie. Ter afsluiting kunt u gebruik maken van een overheerlijk dinerbuffet en uw familiedag eventueel completeren met een spetterende feestavond. Een scala aan artiesten, muzikale mogelijkheden en ander entertainment staat tot uw beschikking!Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes