Feest en Uitjes.nl

Bedrijfsfeesten
Alles voor een uniek bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten ZeelandBedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Zeeland
Voor uw bedrijfsfeest hebben wij de mooiste bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Zeeland geselecteerd. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde uitjes, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond waarbij de teamgeest een stuk zal versterken. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een rustgevend, creatief of sportief bedrijfsuitje voor groepen vanaf 8 personen.

Actieve ontspanning in Zeeland
Uw personeels- of bedrijfsuitje is bij Forest Hill buitensport in goede handen. Wij zijn de specialist in de regio Zeeland, met name op de 'eilanden' Schouwen-Duiveland en Walcheren organiseren en verzorgen zelf beach events, stranduitjes, beachparties, en vele sportieve outdoor mogelijkheden, die voor alle deelnemers goed te doen zijn. Natuurlijk kunt u sportief combineren met diverse culturele mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Forest Hill maakt graag een programma op maat voor u.

Feest Idee.nl personeelsfeesten en teamuitjes
U zoekt naar een idee omdat u een bedrijfsfeestje in Zeeland moet organiseren? Wij helpen u mee! Zeeland kent vele feestlocaties en uitjes om aan alle eisen van uw collega’s te voldoen. De beste feest ideeen hebben wij al voor u geselecteerd. Vergelijk hier diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Zeeland en kies voor uw collega's het meest geschikte personeelsuitje in uw regio.
Bedrijfsuitjes op het strand
Achterover liggend op drie wielen, dicht bij de grond, razen we over het strand. Gebruikmakend van de wind, de vlieger controleren met je handen, de buggy met je voeten, de juiste koers aanhouden en gaan! We gaan eerst met de vliegers oefenen, maar zodra de controle aanwezig is stappen we in de buggy's. Het kitebuggyen vergt de eerste keer een beetje oefening, maar zodra je gewend bent aan het stuurprincipe, rijd je heerlijk heen en weer over het strand. Met je vlieger bepaal je de snelheid en met je voeten de koers. Onze instructeurs leggen de lat steeds een stukje hoger. Kitebuggyen is een verrassende activiteit, waarbij iedereen zelf zijn of haar tempo kan bepalen.

 Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes