Feest en Uitjes.nl

Bedrijfsfeesten
Alles voor een uniek bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten UtrechtFeest Idee.nl personeelsfeesten en teamuitjes
U zoekt naar een idee omdat u een bedrijfsfeestje in Utrecht  moet organiseren? Wij helpen u mee! Utrecht  kent vele feestlocaties en uitjes om aan alle eisen van uw collega’s te voldoen. De beste feest ideeen hebben wij al voor u geselecteerd. Vergelijk hier diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Utrecht en kies voor uw collega's het meest geschikte personeelsuitje in uw regio.


Creatieve workshops in het centrum van Utrecht
Om tot een mooi resultaat te komen is het beslist niet nodig om goed te kunnen tekenen: met de begeleiding door professionele kunstenaars komt u altijd thuis met een produkt dat gezien mag worden.Alle workshops beginnen met een uitleg over de manier waarop professionele zeefdrukkers te werk gaan, de werkwijze van de workshop wordt kort en helder gedemonstreerd.  Omdat het atelier AANLEG midden in het centrum van Utrecht ligt, zijn de workshops goed te combineren met andere culinaire, sportieve en/of culturele activiteiten.Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Utrecht
Voor uw bedrijfsfeest hebben wij de mooiste bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Utrecht  geselecteerd. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde uitjes, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond waarbij de teamgeest een stuk zal versterken. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een rustgevend, creatief of sportief bedrijfsuitje voor groepen vanaf 8 personen.

Actieve bedrijfsfeesten in Utrecht
Het organiseren van een uitje in Utrecht is dan ook een van onze specialiteiten. Wat dacht u van een combinatie van roeien en een puzzeltocht! Uw uitje in Utrecht begint bijvoorbeeld met dé studentensport: roeien. Daarbij treedt u in de voetsporen van 'onze' Olympische roeiers tijdens deze unieke roeiclinic! In een actief uitje maakt u kennis met deze bijzondere watersport waarbij perfecte timing en balans zorgen voor een succesvolle teamprestatie. Uw uitstapje wordt helemaal compleet met een puzzeltocht door het centrum van Utrecht. De combinatie van de leuke route en de interessante vragen zorgen voor een optimale hoeveelheid beziens- en wetenswaardigheden.

 Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes