Feest en Uitjes.nl

Bedrijfsfeesten
Alles voor een uniek bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten Noord BrabantBedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Noord Brabant
Voor uw bedrijfsfeest hebben wij de mooiste bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Noord Brabant geselecteerd. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde uitjes, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond waarbij de teamgeest een stuk zal versterken. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een rustgevend, creatief of sportief bedrijfsuitje voor groepen vanaf 8 personen.

Feest Idee.nl personeelsfeesten en teamuitjes
U zoekt naar een idee omdat u een bedrijfsfeestje in Noord Brabant moet organiseren? Wij helpen u mee! Noord Brabant kent vele feestlocaties en uitjes om aan alle eisen van uw collega’s te voldoen. De beste feest ideeen hebben wij al voor u geselecteerd. Vergelijk hier diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Noord Brabant en kies voor uw collega's het meest geschikte personeelsuitje in uw regio.


Actief bedrijfsuitje Valkenswaard en Eindhoven
In de omgeving van Eindhoven op nog geen 6 km daar vandaan ligt het plaatsje Valkenswaard. Deze plaats staat bekend om zijn horeca,uitgaanscentrum en zijn tal van verschillende leuke activiteiten hierom heen. Fun & Gokarts is een van de toonaangevende bedrijven welke het doel heeft om zijn klanten een leuke vrijgezellendag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of wat dan ook te alten beleven en deze perfect te organiseren. Wij werken dan met name aan de gemotoriseerde activiteiten welke plaatsvinden in Valkenswaard en Eindhoven omstreken en zijn de enigste in Nederland met het unieke onderdeel GoKarts off Road rijden.Laser Battle, nieuw systeem en uniek in Nederland!
Een veilig, realistisch, gestructureerd hi-tech bedrijfsuitje voor maximaal 24 personen. Dubbel zo opwindend als 'Paintball' en een fysieke en mentale uitdaging voor collega's van elke leeftijd (compleet veilig zonder milieuvervuiling). De wapens van Pulse Ranger vuren onschadelijke infrarode stralen die worden opgepikt door zeer verfijnde detectors op de helmen en de wapens. Kan gespeeld worden in alle weersomstandigheden, zowel binnen als buiten.

Feest en uitgaan.nl
Een bedrijfsfeest organiseren maar nog geen ideeen? Feest en uitgaan.nl biedt u diverse mogelijkheden voor de beste bedrijfsfeesten. Uw gids voor bedrijven en locaties in Noord Brabant voor uw personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Feestlocaties, workshops, arrangementen en catering voor bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Noord Brabant. Lees meer over onze mogelijkheden!

 Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes