Feest en Uitjes.nl

Bedrijfsfeesten
Alles voor een uniek bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten GelderlandFeest en uitgaan.nl
Een bedrijfsfeest organiseren maar nog geen ideeen? Feest en uitgaan.nl biedt u diverse mogelijkheden voor de beste bedrijfsfeesten. Uw gids voor bedrijven en locaties in Gelderland  voor uw personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Feestlocaties, workshops, arrangementen en catering voor bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Gelderland . Lees meer over onze mogelijkheden!

Feest Idee.nl personeelsfeesten en teamuitjes
U zoekt naar een idee omdat u een bedrijfsfeestje in Gelderland  moet organiseren? Wij helpen u mee! Gelderland  kent vele feestlocaties en uitjes om aan alle eisen van uw collega’s te voldoen. De beste feest ideeen hebben wij al voor u geselecteerd. Vergelijk hier diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Gelderland en kies voor uw collega's het meest geschikte personeelsuitje in uw regio.


Actieve bedrijfsuitjes van B-active in Arnhem
B-active, opgericht in 1999, is gespecialiseerd in het organiseren van actieve en dynamische activiteiten voor bedrijven en groepen vanaf ca. 30 personen. Onze belangrijkste doelstelling is een tevreden klant en dat kunnen we bereiken door regelmatig overleg met de opdrachtgever, goede organisatie, optimale veiligheid en een goede prijs- prestatieverhouding. Naast vermaak, bieden wij activiteiten speciaal gericht op de verdere ontwikkeling van individuele personen, teams en groepen.
Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Gelderland
Voor uw bedrijfsfeest hebben wij de mooiste bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Gelderland  geselecteerd. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde uitjes, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond waarbij de teamgeest een stuk zal versterken. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een rustgevend, creatief of sportief bedrijfsuitje voor groepen vanaf 8 personen.

Creatieve workshops
Creatief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen! Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw collega's, kinderuitje of vrijgezellenuitje neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!

Bedrijfsuitje en groepsuitje Nijmegen
Doelen, budget, sfeer, service, prijs, kwaliteit, beschikbare tijd en bereikbaarheid. Het zijn voorbeelden van zaken waar we graag rekening mee houden! Art of Events is met haar activiteiten en organisatie volledig mobiel en bovendien onafhankelijk van locaties en cateraars. We kunnen dus samen met u zoeken naar die locatie in Nijmegen en omgeving welke perfect past bij het beoogde bedrijfsuitje of groepsuitje voor uw groep of organisatie! Op onze website staan een aantal voorbeeldlocaties uit Nijmegen en omgeving waarvan we uit ervaring weten dat ze goede mogelijkheden bieden om geslaagde bedrijfsuitjes of groepsuitjes te realiseren.Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes