Feest en Uitjes.nl

Bedrijfsfeesten
Alles voor een uniek bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Feest en Uitjes
Home Kinderfeestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeestje Familiefeestje Verjaardagsfeest Huwelijksfeest


Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeesten DrentheBedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Drenthe
Voor uw bedrijfsfeest hebben wij de mooiste bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Drenthe geselecteerd. Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde uitjes, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond waarbij de teamgeest een stuk zal versterken. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een rustgevend, creatief of sportief bedrijfsuitje voor groepen vanaf 8 personen.

Bedrijfsuitje bij Hof van Saksen
Hof van Saksen is buitengewoon genieten. Ook wat werk betreft. Of u nu een indrukwekkende presentatie wilt geven, het personeel wilt motiveren of gewoon rustig wilt vergaderen, Hof van Saksen is de ideale locatie voor inspirerende bedrijfsuitjes. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat dit resort midden in de prachtige Drentse natuur ligt en beschikt over topaccommodaties als luxe boerderijen, diverse restaurants, een uitgebreide Spa en niet te vergeten, de meest moderne vergaderfaciliteiten.

Feest en uitgaan.nl
Een bedrijfsfeest organiseren maar nog geen ideeen? Feest en uitgaan.nl biedt u diverse mogelijkheden voor de beste bedrijfsfeesten. Uw gids voor bedrijven en locaties in Drenthe voor uw personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Feestlocaties, workshops, arrangementen en catering voor bedrijfsfeesten en uitjes in de regio Drenthe. Lees meer over onze mogelijkheden!Feest Idee.nl personeelsfeesten en teamuitjes
U zoekt naar een idee omdat u een bedrijfsfeestje in Drenthe moet organiseren? Wij helpen u mee! Drenthe kent vele feestlocaties en uitjes om aan alle eisen van uw collega’s te voldoen. De beste feest ideeen hebben wij al voor u geselecteerd. Vergelijk hier diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Drenthe en kies voor uw collega's het meest geschikte personeelsuitje in uw regio.


Ballenboel in Drenthe - Teamuitje in Hoogeveen
Een echte ballenboel in Drenthe! Een dag vol activiteiten en culinaire verrassingen. Na een een gezellig kopje koffie en Drentse Krentenwegge in onze brasserie maakt u zich op voor een actief potje bowlen op een van onze 10 bowlingbanen. Na een uitgebreide lunch vertrekt u naar het Drentse platteland voor een competitie Pitch en Putt (10 minuten rijden). Na een actieve dag met ballen schuift u aan bij ons gezellige koud/warm buffet.

Feest en Uitjes
Home |Linkpartners| Adverteren| Contact | Regio

Feest en Uitjes